Kalendarz wydarzeń
15 - 21 Marzec, 2020
16 Marzec
- 10:00 - 12:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
17 Marzec
- Dostawa - Makaron jajeczny :: Dostawy
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
18 Marzec
- Dostawa - sok jabłkowy :: Dostawy
- 11:00 - 13:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 13:00 - 15:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
19 Marzec
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
20 Marzec
- Dostawa - filet z makreli w oleju :: Dostawy
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące