Kalendarz wydarzeń
22 - 28 Marzec, 2020
23 Marzec
- 10:00 - 12:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 10:00 - 12:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 12:00 - 14:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
25 Marzec
- Dostawa - Powidła śliwkowe :: Dostawy
- Dostawa - Ryż biały :: Dostawy
- 10:00 - 12:00 Ekonomiczna kuchnia, czyli jak nie zbankrutować na jedzeniu. Nie marnuj jedzenia ani wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 16:00 - 18:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
- 18:00 - 20:00 Wiem, co jem – jak jeść zdrowo i kupować z głową. Nie marnuj jedzenia i wartości odżywczych. :: Działania towarzyszące
27 Marzec
- Dostawa - Mleko UHT :: Dostawy
- Dostawa - cukier biały :: Dostawy