zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2020

STAN NA 14.05.2021

 

IMG 0879

- groszek z marchewką 1 884 kg

- fasolka po bretońsku 9 128 kg

 - koncentrat pomidorowy 2 145,28 kg 

 - powidła śliwkowe 8 190 kg

- buraczki wiórki 7 742 kg

- mus jabłkowy 11 272,92 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 23 856 kg

- płatki owsiane 4 840 kg

IMG 0880

- ryż 6 980 kg

- kasza jęczmienna 2 180 kg 

- herbatniki herbatniki 4 400 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 20 556 kg

- ser podpuszczkowy dojrzewający 5 600 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 13 788 kg

- szynka wieprzowa mielona 9 330,6 kg

- pasztet drobiowy 2 767,52 kg

- filet z makreli 10,88 kg

CUKRY:

- cukier biały 50 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 180 kg

POZOSTAŁE:

- miód 3 020 kg

- kawa 0 kg 

Facebook