zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2020

STAN NA 20.09.2021

 

IMG 0879

- groszek z marchewką 12 880 kg

- fasolka po bretońsku 4 688 kg

 - koncentrat pomidorowy 3 317,76 kg 

 - powidła śliwkowe 5 405,7 kg

- buraczki wiórki 5 449,5 kg

- mus jabłkowy 2 995,2 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny  25 196 kg

- płatki owsiane 2 630  kg

IMG 0880

- ryż 10 384 kg

- kasza jęczmienna 8 440 kg 

- herbatniki herbatniki 712 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 14 400 kg

- ser podpuszczkowy dojrzewający 0 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 9 374,4 kg

- szynka wieprzowa mielona 2 858,4 kg

- pasztet drobiowy 1 016,48  kg

- filet z makreli 3 155,2 kg

CUKRY:

- cukier biały 9 480 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 10 065 kg

POZOSTAŁE:

- miód 1 884 kg

- kawa 4 462 kg 

Facebook