zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2019.

Stan na 09.04.2020

IMG 0879

- groszek z marchewką 5 548 kg

- fasola biała 19 252 kg

 - koncentrat pomidorowy 3 893,76 kg 

 - powidła śliwkowe 5 743,2 kg

- buraczki wiórki - 3 402 kg

- sok jabłkowy 10 152 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 15 310 kg

- makaron kukurydziany bezglutenowy 1 722 kg

IMG 0880

- ryż biały 940 kg

- kasza gryczana 6 kg 

- herbatniki maślane 1 864 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 24 626 kg 

- ser podpuszczkowy dojrzewający 18 610 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 4 356 kg

- pasztet wieprzowy 46,08 kg

- filet z makreli w oleju 6,46 kg

CUKRY:

- cukier biały 13 930 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 5 100 kg

DANIA GOTOWE:

- gołąbki w sosie pomidorowym 0 kg

 

Facebook