zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2019.

Stan na 16.01.2020

IMG 0879

- groszek z marchewką 17 656 kg

- fasola biała 10 456 kg

 - koncentrat pomidorowy 4 193,28 kg 

-  buraczki wiórki 5 099,5 kg

 - powidła śliwkowe 6 336 kg

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 17 010 kg

- makaron kukurydziany bezglutenowy 0 kg

IMG 0880

- ryż biały 0 kg

- kasza gryczana 0 kg 

- herbatniki maślane 0 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 18 720 kg 

- ser podpuszczkowy dojrzewający 0 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 15 314,4 kg

- szynka wieprzowa mielona 0 kg

- pasztet wieprzowy 0 kg

- kabanowy wieprzowe 0 kg

- filet z makreli w oleju 0 kg

CUKRY:

- cukier biały 23 540 kg

- miód nektarowy wielokwiatowy 0 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 0 kg

DANIA GOTOWE:

- gołąbki w sosie pomidorowym 0 kg

 

 

Facebook