zasponsoruj

Produkty żywnościowe POPŻ Podprogram 2020

STAN NA 24.02.2021

 

IMG 0879

- groszek z marchewką 9 852 kg

- fasolka po bretońsku 4 kg

 - koncentrat pomidorowy 6 848 kg 

 - powidła śliwkowe 2 642,4 kg

- buraczki wiórki 1 697,5 kg

- mus jabłkowy 1 693,44 l

ARTYKUŁY SKROBIOWE:

- makaron jajeczny 3 530 kg

- płatki owsiane 230 kg

IMG 0880

- ryż 0 kg

- kasza jęczmienna 4 980 kg 

- herbatniki herbatniki 3 360 kg

ARTYKUŁY MLECZNE:

- mleko UHT 12 kg

- ser podpuszczkowy dojrzewający 5 020 kg 

 ARTYKUŁY MIĘSNE:

- szynka drobiowa 14 000,4 kg

- szynka wieprzowa mielona 7 264,8 kg

- pasztet drobiowy 3 189,92 kg

- filet z makreli 5 630,4 kg

CUKRY:

- cukier biały 12 270 kg

TŁUSZCZE:

- olej rzepakowy 0 kg

POZOSTAŁE:

- miód 1 934 kg

- kawa 0 kg 

Facebook